10 oktober 2021
10:30

Huddinge IF P08:3-1

Referat: Vendelsö IK 3 - Huddinge IF P08:3-1

Årets tredje sista division 3 match i Sanktan gick av stapeln mot Vendelsö IK på en stor 9-manna plan på Svartbäckens BP. Motståndarna hade ett väldigt tätt försvar så det var inte alltid lätt att komma till avslut. Hemmalaget tar ledningen på en fin kontring som rullas in bakom vår målvakt, Roni Tokat. I den 15:e matchminuten lyckas vi kvittera på ett fint skott av Dennis Djedou. Första perioden slutar 1-1. I den andra perioden prickskjuter Albin Karlgren in 2-1 i den 34:e minuten och Dennis Djedou gör sitt andra mål för dagen i den 43:e minuten efter en passning snett inåt bakåt, som tränarstaben har fäbless för. I inledningen av den tredje perioden skruvar Vendelsö snyggt in en hörna direkt i mål, vilket inte är helt lätt på en stor 9-manna plan. Detta ger hemmalaget lite extra energi men det blir inga fler mål denna match för någon av lagen trots en hel del chanser men två bra målvakter och täta försvar sätter stopp för det.

Slutresultatet blev Vendelsö IK - Huddinge IF 2-3.

Grönt kort: Roni Tokat

Målen: Dennis Djedou 2, Albin Karlgren 1